Frauduleuze aanbiedingen

Wees waakzaam

Frauduleuze aanbiedingen

Opgelet: Momenteel zijn er een aantal websites en advertenties van twijfelachtige aanbieders die de STIHL GTA 26 accusnoeizaag voor lage prijzen tussen 24 en 49 dollar of euro aanbieden. De oplichters wekken de indruk dat ze rechtstreeks met STIHL verbonden zijn, bijvoorbeeld door gebruik te maken van officieel STIHL beeldmateriaal of URL's die betrekking hebben op STIHL. Mensen die op deze aanbiedingen ingaan, krijgen echter geen STIHL product na betaling.

De advertenties verschijnen op verschillende platforms, waaronder Instagram en Facebook. STIHL onderzoekt de zaak en staat in contact met de bevoegde instanties.

Hou er rekening mee dat de STIHL producten alleen verkocht worden door erkende STIHL dealers. De aanbevolen verkoopprijs van de STIHL GTA 26, inclusief batterij en lader, bedraagt momenteel 149,00 euro. Je dient dus aanbieders die het product voor een duidelijk lagere prijs aanbieden niet te vertrouwen. Als je een verdacht aanbod tegenkomt, laat ons dit dan weten via info@stihl.be.