STIHL veiligheidsuitrusting

STIHL Schutzkleidung im Detail

STIHL biedt u van kop tot teen bescherming zodat u zich zonder zorgen op uw werk kan toespitsen.

Kleding voor bosarbeiders

Waldarbeitsanzüge mit Schnittschutzhose

Kleding voor bosarbeiders

STIHL kleding voor bosarbeiders wordt vervaardigd van hoogwaardige, gemakkelijk te onderhouden en prettig te dragen materialen die zich in de dagelijkse praktijk hebben bewezen. Ze zijn actief ademend, ongevoelig voor vuil, zeer slijtvast en aangenaam voor de huid. Bovendien is de STIHL kleding voor bosarbeiders met grote signaleringsvlakken en vele functionele details uitgerust.

Handschoenen, veiligheidsbrillen, gehoor- , hoofd- en gelaatsbescherming

Handschuhe, Schutzbrillen, Kopf- und Gehörschutz

Handschoenen, veiligheidsbrillen, gehoor- , hoofd- en gelaatsbescherming

Bij het gebruik van motormachines worden vaak stenen, vuil, water of spanen weggeslingerd. Het is dan ook zeer belangrijk het hoofd en de handen op een adequate wijze te beschermen. Een effectieve hoofdbescherming bestaat uit een stabiele helmschaal, een gelaatsbeschermer en een gehoorbeschermer. Bij veel werkzaamheden, bijv. bij het maaien met de motorzeis, moet bovendien een veiligheidsbril worden gedragen. Als aanvulling adviseren wij u de speciale, op het werk afgestemde handschoenen.

STIHL rubberlaarzen en lederen motorzaaglaarzen

Gummistiefel und Motorsägen-Lederstiefel

STIHL rubberlaarzen en lederen motorzaaglaarzen

Goed schoeisel is bij het werken met motormachines de basis voor veilig werken. Met hun grove profielzolen zorgen de waterafstotende laarzen van STIHL voor een veilige stand. Alle modellen zijn voorzien van een robuuste stalen neus, die bescherming biedt tegen vallende voorwerpen. Bij onze rubberlaarzen en lederen motorzaaglaarzen zorgt de snijprotectie voor meer veiligheid bij het werken met de motorzaag.

Werkkleding

Arbeitskleidung

Werkkleding

Op deze pagina presenteren wij u functionele werk- en regenkleding voor verschillende werkzaamheden. Bijvoorbeeld onze hoogwaardige veiligheidskleding voor professioneel gebruik, onze bosmaaierveiligheidsbroek voor het werken met de motorzeis of onze speciale beenbeschermers met inzetstukken voorzien van snijprotectie voor iedereen die af en toe gebruik maakt van de motorzaag. Daarnaast vindt u hier ook kleding die bescherming biedt onder alle weersomstandigheden.