Uw STIHL dealer

Adviezen, dienst na verkoop en reserveonderdelen - gecertificeerd door STIHL.

Gespecialiseerde STIHL dealers

Een uitstekende dienstverlening is een persoonlijke dienstverlening. Daarom zult u onze producten uitsluitend bij uw STIHL vakhandelaar vinden. Hij zal u beter dan wie ook kunnen adviseren welke machines het best aan uw behoeften aangepast zijn.

  • Luisteren en uw behoeften analyseren om u de beste oplossing voor uw werkzaamheden aan te raden.
  • U de werking van het gekozen materiaal uitleggen, met de gebruiks- en veiligheidsregels.
  • U alle accessoires, opties en gereedschappen voorstellen, die u in staat stellen om het materiaal van STIHL met een maximaal gebruikscomfort te gebruiken.
  • Het materiaal dat u koopt voor een eerste keer in gebruik nemen, met alle noodzakelijke instellingen.
  • U als eigenaar van een STIHL machine technische ondersteuning bieden.
  • U een dienst na verkoop op lange termijn garanderen.

Wanneer een vakhandelaar deel uitmaakt van ons netwerk, betekent dit dat hij een vaste relatie met STIHL heeft en zich engageert om van de klanttevredenheid onze grootste prioriteit te maken.

De tips van een 'beroeps'

Onze vakhandelaars zijn ervaren en goed opgeleide beroepsmensen die u alle adviezen kunnen geven om het product te kiezen dat het best aan uw behoeften aangepast is.

Ze staan tot uw beschikking en bieden een dienstverlening die heel wat verder gaat dan de verkoop: ze antwoorden op uw vragen over het gebruik en het onderhoud van uw product en vertellen u welke persoonlijke veiligheidsuitrusting voorgeschreven is.

De machine in de hand nemen

Wanneer u uw machine koopt, zal uw vakhandelaar u uitleggen hoe u ze in gebruik moet nemen. Hij geeft u de handleiding die we bij elk van onze proudcten leveren, plus alle nodige tips om het maximum uit uw machine te halen.

De dienst na verkoop

Zoals alle technische producten moeten de producten van STIHL geregeld onderhouden worden. Het is belangrijk dat dit onderhoud door deskundige specialisten uitgevoerd wordt.

Doe voor het normale onderhoud en voor reparaties alleen een beroep op de STIHL vakhandelaars. Alleen ons netwerk beschikt over de kennis en de aangepaste uiturusting om uw machine onder handen te nemen en om u een hoge gebruiksveiligheid te garanderen.

Dat is niet alleen belangrijk voor uw machine, maar ook voor uw veiligheid. Een slecht uitgevoerd onderhoud kan ernstige gevolgen hebben.

Originele reserveonderdelen

Een maximale betrouwbaarheid, zelfs onder extreme belastingen, is de normaalste zaak van de wereld voor de motormachines van STIHL. En als uw machine dan toch eens een keer panne heeft, heeft de STIHL dienst na verkoop de originele onderdelen die u nodig hebt, in huis. Die dragen in grote mate bij tot de prestaties, de veiligheid en de levensduur van de producten. Ze zijn herkenbaar aan het STIHL logo.

Eis altijd originele onderdelen.

De kwaliteit van STIHL

De hoogwaardige kwaliteit van de producten van STIHL wordt gegarandeerd door strenge kwaliteitscontroles op alle niveaus van de onderneming. Zo kunnen we tegemoet komen aan de vereisten van de strenge norm ISO 9001 voor kwaliteitsbeheer, een norm die in de hele wereld toegepast wordt.