De juiste machine kiezen

De juiste machine kiezen

De tuin is een bron van plezier, vooral als je gereedschap hebt dat het tuinieren gemakkelijker maakt. Hulp nodig bij het vinden van de juiste machine? Eerst moet je de taak identificeren en jezelf vervolgens de juiste vragen stellen: hoe krachtig moet mijn ideale machine zijn? Wat zijn de mogelijkheden? Hier zijn de tips van STIHL voor het vinden van het juiste gereedschap voor uw behoeften en wensen.

Welke kettingzaag is geschikt voor mij?

Een kettingzaag is een handig gereedschap bij veel tuinklussen, maar welk model moet je kiezen? Ga je voor een accu, elektrische of benzine variant? Om je te helpen, hebben wij een handig overzicht gemaakt van de verschillende STIHL kettingzagen. Zodat jij na het lezen van dit artikel precies weet welke kettingzaag het meest geschikt is voor jou.

grasmaaier

Welke grasmaaier past het best bij mij?

We willen allemaal graag een mooi gazon. Om dit te bereiken, moet je het gazon goed onderhouden. Grasmaaien hoort hier ook bij. Wie een grasmaaier gaat aanschaffen heeft een hoop te kiezen. Daarom helpen we je op weg bij de vraag: welke grasmaaier is het meest geschikt voor mij?

Welke bladblazer of bladzuiger is geschikt voor mijn tuin?

Welke bladblazer of bladzuiger is geschikt voor mijn tuin?

Een bladblazer of bladzuiger is heel handig bij het opruimen van bladeren in de tuin. Welke machine geschikt is voor jouw tuin en waar moet je op letten bij aankoop? Wij geven tips!

Welke heggenschaar is het meest geschikt voor mij?

Wie zijn haag mooi wil houden, ontkomt er niet aan deze twee à drie keer per seizoen te snoeien. En daar zijn nogal wat gereedschappen voor. Elektrisch, met een accu of op benzine. En in deze segmenten zijn er ook nog de nodige varianten. De keuze is groot! Wij leggen je voor elke toepassing uit welke heggenschaar je hiervoor het beste kan gebruiken.

Welke verticuteermachine is geschikt voor mijn gazon?

Met een verticuteermachine verwijder je eenvoudig mos, vilt en onkruid uit je gazon.