Pagina reglement

Welkom op de officiële STIHL Facebook pagina!

We kijken er naar uit om al uw berichten en posts te lezen en om uw vragen te beantwoorden. Op weekdagen zijn we van 8u30 tot 17u00 (CET) beschikbaar. Vragen die in het weekend gesteld worden zullen in het algemeen pas tijdens de week worden beantwoord.

We vinden respectvolle communicatie heel belangrijk en iets dat alle gebruikers ten goede komt. Gelieve zich ook te houden aan de Facebook gebruiksvoorwaarden. Wij behouden ons het recht voor om posts te verwijderen die worden geacht racistisch of seksistisch te zijn of die extreme politieke opvattingen bevatten, anderen bedreigen, beledigen of discrimineren of tot geweld aanzetten. Naast illegale inhoud, valse informatie en interne bedrijfsinformatie, zullen we geen reclame van derden, spam, jobaanbiedingen, service aanbiedingen of andere gelijkaardige commerciële posts aanvaarden zoals reclame voor tweedehands STIHL producten. Elke gebruiker is verantwoordelijk voor zijn/haar eigen posts en moet ervoor zorgen dat deze geen inbreuk vormen op de rechten van derden.

Bij STIHL zorgen we er steeds voor om het juiste gebruik van onze machines af te beelden om zo het goede voorbeeld te geven en bij te dragen aan het veilig gebruik van onze producten. Daarom verwachten we ook van u dat u enkel foto’s/video’s post waarbij u de producten op de juiste manier gebruikt en met de aanbevolen veiligheidsuitrusting. Posts die tonen hoe een machine wordt hersteld zullen worden verborgen omdat herstelwerk enkel door erkende STIHL dealers zou mogen uitgevoerd worden.
Om uw eigen privacy te beschermen, vragen we u om geen persoonlijke informatie te vermelden in uw posts. Vermijd het vermelden van contact adressen, telefoonnummers, e-mail adressen of andere persoonlijke details. Indien we toch zo een post zien, behouden wij ons het recht voor om deze te verwijderen om uw gegevens te beschermen.

We vragen dat alle gebruikers zich houden aan deze richtlijnen en we behouden ons het recht voor om posts te verwijderen die hier niet aan voldoen. We behouden ons ook het recht voor om gebruikers te blokkeren die herhaaldelijk deze regels overtreden.

Voor technische vragen staat de erkende STIHL dealer steeds tot uw dienst.

Om een STIHL dealer in uw buurt te vinden, kan u deze pagina raadplegen: /dealers-zoeken.aspx

Veel plezier op onze Facebook pagina!
Uw STIHL team

Als de administrator van deze pagina, aanvaardt ANDREAS STIHL AG & Co. KG geen aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid voor posts, links, foto’s/video’s of berichten van gebruikers.